Welkom


DSC_7193-Custom-2
Welkom op de website van Na Overlijden!

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Naast het gemis en verdriet is het overlijden van een naaste ook het begin van een periode waarin veel financiële en administratieve zaken geregeld moeten worden.

Ook vóór het overlijden van een familielid is er vaak al behoefte om helderheid te krijgen in de financiële situatie. De onduidelijkheid over de toekomst zorgt voor veel onrust, terwijl men juist behoefte heeft deze kostbare tijd aan elkaar te besteden. Helderheid en duidelijkheid geven in deze situatie alle betrokkenen rust om de laatste periode van het leven aandacht te hebben voor elkaar.

Tijdens onze werkzaamheden als hypotheek- en assurantieadvieskantoor merken we, dat er een grote behoefte bestaat aan ondersteuning bij het afhandelen van financiën en administratie rondom een overlijden. Het hoofd staat er vaak niet naar om zich in deze administratie te verdiepen en zaken uit te zoeken. Maar voor de achterblijvers is het wel van belang dat een en ander snel en goed geregeld worden.

Cor de Roo Assurantie- en Hypotheekadvies kan met de “Na Overlijden” diensten u en uw naasten helpen in deze moeilijke periode. Op deze website informeren wij u over onze werkzaamheden.